Nyári napközis tábor



Tisztelt Szülők!



Tájékoztatjuk Önöket, hogy Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata ismét megszervezi hagyományos, nyári napközis táborát.

A következőkben összefoglaltuk a táborral kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. A tájékoztatóhoz mellékleteket is csatoltunk, amelyek szükségesek a jelentkezéshez.


A táborba történő jelentkezés feltételei: Veszprémi lakcím és veszprémi általános iskolához tartozó 1-7. évfolyamos tanulói jogviszony (leendő első évfolyamos és jelenlegi nyolcadik évfolyamos tanulók nem jelentkezhetnek).

A tábor időpontja: 2024. július 8 - augusztus 2. (naponta 7 - 16 óráig)

A tábor helyszíne: Veszprémi Deák Ferenc Általános Iskola

A tábor térítési díja: 5.000 Ft/nap (három vagy több gyermeket nevelő családok vagy rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülők számára gyermekenként, 30%-os díjfizetési kedvezmény adható).

Jelentkezési határidő: 2024. május 29. (szerda)

A jelentkezési lapokat a kötelező nyomtatványokkal együtt legkésőbb a jelzett időpontig kérjük, hogy az osztályfőnökökhöz juttassák el vagy az iskola titkárságán adják le.

Befizetési időpontok és helyszín: 2024. június 26-27. (szerda és csütörtök) 7.30 - 17 óráig az iskola ebédlőjében.

A befizetéseknél legyenek kedvesek a bankkártyás fizetést előnyben részesíteni.


A jelentkezéshez szükséges (kitöltött és aláírt) nyomtatványok: jelentkezési lap , adatkérő lap és adatkezelési tájékoztató személyes adatok kezeléséhez.

Nagycsaládosok esetében a kedvezmény igényléséhez szükséges a kedvezmény igénybevételéhez szükséges dokumentum (nyilatkozat nagycsaládos kedvezmény igénybevételéhez).

A táborozás megkezdésekor a táborvezetőnek leadandó nyomtatvány: nyilatkozat táborozáshoz (az első nap reggelén).

A mellékletek mellett megtalálják a Veszprémi Intézményi Szolgáltató Szervezet tájékoztatóját illetve a tábor házirendjét is.

A táborral kapcsolatban további felvilágosítást munkanapokon a 88/425-805-ös telefonszámon lehet kérni illetve információk a http://veinszol.hu oldalon is elérhetők.


Veszprém, 2024. május 6.

Horváth Szilárd

igazgató