Bátrak Ligája - 2024. április 24.



Az idei tanévben lehetőségünk nyílt részt venni a Magyar Honvédség által szervezett Bátrak Ligája elnevezésű eseményen. Iskolánkból négy hetedik (Borsody Viktória, Bodnár Attila, Károlyfi Kornél és Szegedi Levente), és négy nyolcadik (Unger Éva, Horváth Dániel, Nagy Levente és Rajcsányi Milán ) évfolyamos tanuló alkotta a csapatot, míg a kíséretet két pedagógus látta el (Herendi Csilla és Hoffer Gábor).

A rendezvényt a Jendrassik-Venesz Technikumban tartották. Rajtunk kívül még kilenc intézmény csapata méretette meg magát. Tíz állomás volt, a feladatok változatosak voltak. Szükség volt a gyerekek erőnlétére, gyorsaságára, ügyességére és gyors problémamegoldó képességére. Kipróbálhatták magukat akadálypályán, mátrixfutásban, RC-harckocsi (Leopard 2A6) modell vezetésében, autószimulátorban (Gran Turismo), vívásban, lövészetben, íjászatban, evezésben és húzódásban, valamint tesztkitöltésben, fakockás képek és puzzle kirakásában.

Jól szervezett, hangulatos eseményen vehettünk részt, ahol a nevezők az élményen túl még 50.000 Ft-os sportszervásárlási utalvánnyal is jutalmazták az induló iskolákat.

Reméljük, hogy lesz még ilyen rendezvény a jövőben is.


Képek