Étkezés módosítása, lemondása vagy elvitele



Étkezés lemondásának rendje:

Ha a gyermek beteg vagy bármilyen más okból hiányzik, előre a   deakvpgazd@gmail.com e-mail címen, vagy telefonon 20/779-6754 ( elsősorban e-mail ) kérjük jelezni. Arról a napról, amikor a szülő jelzi a hiányzást, már sajnos nem lehet kihúzni a gyermeket az étkezésből, viszont lehetőség van arra, hogy éthordóban elvigye az ételt. Délelőtt 9.00-ig kell jeleznie ahhoz, hogy másnaptól ki lehessen húzni. ( Gyerek neve, osztálya, menza vagy napközi, valamint, hogy melyik napokról legyen kihúzva. )


Étkezés módosítása:


Ha módosítani szeretné az igénybevett étkezést ( menzáról napközire vagy fordítva ), azt előző hónap 25-ig kérjük írásban jelezni. Hónap közben nincs rá lehetőség ( kivétel esetleg, ha a gyermekről kiderül, hogy táplálékallergiás ). Ha a nyár folyamán nem jelzi változtatási szándékát, szeptembertől a gyermeknek továbbra is megrendeljük a korábban beállított étkezést.


Ebédelvitel éthordóban:

Az ebéd - hiányzó gyermek esetében - elvihető. Ennek feltétele, hogy a szándékot 9 óráig jelezzék a következő telefonszámon: 06-20 779-6754. Az ebédet nem a Deák iskolából, hanem a Jendrassik-Venesz Technikum (Veszprém Március 15. utca) főzőkonyhájából lehet elvinni, saját éthordóban vagy térítés ellenében a konyha által biztosított dobozban: 11.30 - 14.00 között.