Jéglovagok a DeákbanTanítványaink közül sokan sportolnak egyesületi keretek között. A választott sportágak közül egyre népszerűbb a jégkorong a diákok között. Ehhez a tárgyi feltételekben bekövetkező pozitív változások is hozzájárulnak, hiszen egyre jobb feltételek mellett lehet űzni ezt a sportágat városunkban.

A Jéglovagok – köztük több deákos diákkal - már augusztusban megkezdték a felkészülést az idei jeges szezonra. Az elmúlt hetekben pedig már több mérkőzésre is sor került. Nézzük, hogyan vitézkedtek a Jéglovagok az eltelt időszakban.

Az első „B” szinten, hazai pályán megrendezett megmérettetésen négy mérkőzésből három győzelemmel zárult és egyszer kellett vereség után lekorcsolyázni a jégről a korongosainknak. Az ezt követő „C” erősségű torna hasonló eredményességgel fejeződött be.

Az elmúlt hónap végén, Ajkán került megrendezésre az U8—as szupermini „B” torna, ahol iskolánk alsó tagozatos tagjai léptek pályára. A Veszprémi Jéglovagok csapatának mezében lejátszott négy mérkőzésből kettőt megnyertünk, egyet elveszítettünk egy pedig döntetlennel zárult.

Ezután november hónap első felében Székesfehérváron négy mérkőzésből, négy győzelemmel zárt csapatunk.

Gratulálunk a kitűnő eredményekhez és további sok sikert kívánunk jégkorongosainknak.

A későbbi eredményekről is szívesen beszámolunk.

A mellékelt képeken Kirchkeszner Zénó (1.b), Decsi Ádám (1.b) és Fekete Dávid (2.a) osztályos tanulók láthatók.