2024. január és február



Hétfőn megkezdődött az újesztendő. Az elmúlt év, számos sikert és eredményt hozott iskolánk számára. Reméljük, hogy 2024 is hasonlóan sikeres lesz. Az biztos, hogy a hosszúra nyúlt téli szünet után január 8-tól felgyorsulnak az események és a következő hetekben fontos történések várnak diákjainkra és pedagógusainkra egyaránt.

A mellékelt írásban 2023-as év rövid, igazgatói értékelése olvasható, amely a NAPLÓ megyei napilapban jelent meg január 9-én. Tovább a cikkhez

A közeljövőben január 20-án (szombat) két fontos eseményre is sor kerül. Ezen a napon írják a központi, írásbeli felvételijüket magyar nyelv és irodalom valamint matematika tantárgyakból végzős, nyolcadikos diákjaink délelőtt 10 órakor. Az elmúlt években büszkék lehettünk tanítványaink felvételi eredményeire. Reméljük, a hagyomány folytatódik.

Ugyanezen a napon ugyancsak délelőtt 10 órakor várjuk iskolánkba a leendő első osztályos gyerekek közül azokat szüleikkel együtt, akik részt vettek az idei „Észkerék” levelezőjátékunkban. Idén közel 150 óvodás küldte vissza a megfejtéseket 11 óvoda képviseletében. Ezt követően pedig 2024. január 24-én (szerda) 17 órakor várjuk az iskolánk iránt érdeklődő gyerekeket és szüleiket I. Ovi-suli foglalkozásunkra.

Az első félév 2024. január 19-ig (péntek) tart.

Az értesítők kiosztása egy hét múlva 2024. január 26-án (péntek) történik meg.

Februárban többek között félévzáró értekezlet, szülői értekezletek, farsangi mulatságok, Deák-bál, beiskolázási rendezvény és továbbtanulással összefüggő feladatok is várnak ránk. Bőven lesz tehát tennivaló.