28. Bem verseny



Lezárult a Bem József vármegyei matematika verseny nevezési határideje. A nagy népszerűségnek örvendő eseményt idén, 28. alkalommal rendezzük meg. Az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően két fordulóban mérhetik össze tudásukat a diákok. Az első, körzeti forduló március 18-án (hétfő) kerül megrendezésre.

Örömmel tapasztaltuk, hogy a Bem verseny népszerűsége töretlen, hiszen 41 vármegyei intézmény, 1087 diákja nevezett az idei versenyre, 2-8. évfolyamon. A gyerekek hét körzetben, saját intézményükben oldják meg a körzeti forduló feladatsorait.

A második fordulóra - kategóriánként - az első fordulóban 1-30. helyezést elért tanulók kapnak meghívót. Ennek helyszíne iskolánk lesz, időpontja pedig április 17. (szerda). Az ünnepélyes értékelésre május hónap első felében kerül sor a Deákban, ahova minden évfolyam 1-10. helyezettje és felkészítő pedagógusa kap meghívót. Honlapunkon minden a versennyel kapcsolatos aktuális információ megtekinthető.

Köszönjük a társintézmények pedagógusainak, szülőknek és diákoknak a bizalmat és a verseny iránt megnyilvánuló nagy érdeklődést.