Beíratkozás



Tisztelt Szülők!


Honlapunkon Hirdetmény beíratásról és ennek a hírnek alján szereplő Beiratkozás az általános iskolába 2024. címre kattintva olvasható információ a beiratkozás menetéről.

Néhányat kiemeltünk a legfontosabb tudnivalók közül.

A 2024/2025. tanévre történő iskolai beiratkozás időpontja 2024. április 18-19. (csütörtök- péntek) 8-19 óra között. Iskolánkban a beíratás helyszíne a földszinten található könyvtár lesz.

A szülőnek a beiratkozás napján személyesen meg kell jelennie az iskolában (elégséges az egyik szülő). Hoznia kell magával a beiratkozáshoz szükséges dokumentumok és nyilatkozatok eredeti példányait (lejjebb megtekinthetők a szükséges dokumentumok és nyilatkozatok, amelyek letölthetők).

Elektronikus formában is lehetséges a beiratkozás már előzetesen is a KRÉTA rendszeren eresztül: 2027. március 27-től (szerdától), április 19. (péntek) 18 óráig lesz nyitva a felület.

Az elektronikus beiratkozás menetét könnyítendő tekinthető meg a Beiratkozás az általános iskolába 2024. című dokumentum, amely bemutatja azt.

Fontos tudnivaló, hogy azok számára is kötelező a személyes megjelenés április 18-án vagy 19- én, akik előzetesen elektronikusan beiratkoztak már (ebben az esetben gyorsabb lesz a beiratkozás, hiszen a dokumentumokat márt feltöltötték a felületre).

Az általános iskolai beíratáshoz szükséges dokumentumok, amelyeket a szülőnek magával kell hoznia a beiratkozáskor:



Kitöltendő nyilatkozatok, amelyeket előzetesen elektronikusan lehet feltölteni vagy a személyes beiratkozáskor kell kitölteni.