Ballagási ünnepély

Minden tanév egyik legszebb ünnepe a végzős diákok ballagása. Hagyományainknak megfelelően idén is közösen köszönt el tanáraitól a 97 nyolcadikos deákos, majd a négy búcsúzó osztály utoljára járta végig az intézmény folyosóit, és vett búcsút iskolájától.

Az évfolyam nevében Sikos Dalma 8.b osztályos köszönt el. Ezt követően jutalmat vettek át azok a diákok, akik tanulmányi, közösségi munkájukkal és versenyeredményükkel öregbítették iskolánk hírnevét. S itt mondtunk köszönetet azoknak a szülőknek is, akik éveken keresztül segítettek, támogattak bennünket. Külön jutalomban részesültek azok a tanulók, akik munkájukkal segítették a Deák iskola nagy közösségét, a diákönkormányzatot, illetve akik kiemelkedő sporttevékenységükkel jeleskedtek.

Az ünnepség keretében a búcsúzó évfolyam nevében Ladányi Száva 8.a és Markó Zalán 8.d osztályos tanuló emlékszalagot kötött az iskola zászlajára. Nyolcadikosainknak sok sikert kívánunk az előttük álló középiskolai évekre, s az alábbi sorokkal búcsúzunk tőlük:


„Elmúlt, mint száz más pillanat,
De mi tudjuk: mégis múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak.”




Képek