Robotka pályázat értékelése


November 13-án délelőtt vendégeket köszönthettünk iskolánkban. Iskolába igyekvő apróságok és szüleik népesítették be az épület auláját. A gyerekek a „Robotka” pályázatra beküldött alkotásokkal díszített fal előtt vehették át munkájuk elismerését. A pályázatra 13 óvoda képviseletében, 183 robotka érkezett hozzánk.


Kedves Gyerekek!


Gratulálunk Nektek a sok, szép alkotáshoz. Nagyon ügyesek voltatok!

A díjazást követően az óvodások a 3.c osztályközössége által előadott „30 kalap 30 majom” című mesejátékot nézték meg és Márton-napi népi gyermekjátékokban vettek részt.

Ez idő alatt Horváth Szilárd igazgató úr tájékoztatta a szülőket az iskoláról: induló első osztályokról és programokról.

Köszönjük a látogatást!


Tisztelt Szülők!


Beiskolázással kapcsolatos kérdésük, kérésük esetén kérjük, írjanak az elsosleszek.deak@gmail.com  email címre. A szombati, igazgatói tájékoztató anyagát illetve a következő programokra vonatkozó meghívót, a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókat is szívesen megküldjük Önöknek, amennyiben erre az email címre megküldik elérhetőségüket.  A szombati eseményről Kállay Tamás fényképész jóvoltából kedden már képes beszámolót is láthatnak.


Képek