Tisztelt Szülők!A koronavírus járvány miatt az elmúlt időszakban sajnos nem tudtunk személyesen találkozni a leendő első osztályos kisgyerekekkel és Önökkel.

Most azonban örömmel tájékoztatom Önöket, hogy hamarosan lehetőség lesz arra, hogy személyesen találkozzanak és megismerhessék leendő első osztályos tanító párosainkat. A rendezvény alkalmával forgószínpad jellegű kerekasztal-beszélgetésre kerül sor a leendő első osztályos tanítókkal. Ennek alkalmával bemutatkoznak, ismertetik Önökkel az általuk vezetett leendő első osztályok jellegzetességeit, sajátosságait és természetesen lehetőség lesz kérdések felvetésére is.

1.a emelt szintű matematika : Csatári Éva – Nyers Anita (6. terem)
1.b informatika orientáció     : Hegyi Éva – Csunyiné László Judit (7. terem)
1.c emelt szintű matematika : Moravetz Andrea – Takácsné Vajda Zsuzsanna (18. terem)

A tájékoztató ideje alatt a gyerekek számára tavaszváró játszóházat szervezünk az iskolában.

A rendezvény 2022. február 26-án (szombat) 10 órakor kerül megrendezésre
a Deák iskolában.

(Mellékletben megtekinthetik az esemény hivatalos meghívóját.)

A honlapon korábban meghirdetett február 22-ei (kedd) Ovi-suli foglalkozás elmarad, helyette szervezzük a szombat délelőtti programot.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a hatályos jogszabályok alapján az iskola épületébe csak érvényes mentességi igazolvánnyal lehet belépni és rendezvény ideje alatt a felnőttek számára - az iskola épületében - kötelező az orrot és a szájat eltakaró maszk viselése.

A program tervezetten 10.00-11.30-ig kerül megrendezésre.

Szeretettel várjuk Önöket és gyermeküket Vendégváró családi délelőttünkön.

Kérjük, jelezzék e-mail formátumban, ha nem tudnak részt venni a rendezvényen, de szeretnének tájékoztatót kérni az eseményről.