Tisztelt Szülők!
    Tájékoztatjuk Önöket, hogy a tantermen kívüli digitális oktatás megszervezése, módszertani hátterének kialakítása megkezdődött iskolánkban. Az elkövetkező napokban a szakmai munkaközösségek közreműködésével egységes és közös iskolai rendszer kialakítása történik meg.

Felhívjuk figyelmüket, hogy 2020. március 16-tól a gyermekek nem jöhetnek iskolába. Kérjük, hogy ennek megfelelően gondoskodjanak a gyermekek felügyeletéről, és nyomatékosan hívják fel figyelmüket a vírus terjedését megakadályozó intézkedések betartására.

Azok (és csak azok) a szülők, akik a közellátásban, közszolgáltatásban végzik tevékenységüket, illetve a járvány terjedése elleni küzdelemben dolgoznak, és ezért nem tudják megoldani gyermekük felügyeletét, kérjük, hogy jelezzék ezt legkésőbb 2020. március 16-án (hétfő) 10 óráig iskolánkban (e-mailben, telefonon vagy személyesen, indoklással együtt). Szeretnénk felmérni az esetlegesen érintett gyerekek létszámát. Számukra indokolt esetben az iskola munkanapokon 8-17 óra között felügyeletet biztosít kiscsoportban (maximálisan 10 fő). A felügyeletet igénylő gyerekek étkezésének megoldásával kapcsolatban később tudunk információval szolgálni.

Az intézmény munkanapokon 8-17 óráig tart nyitva. Gyermekük iskolánkban maradt felszerelését 2020. március 18-ig vihetik el 8-17 óra között.

Kérjük, hogy továbbra is folyamatosan kísérjék figyelemmel honlapunkat vagy a KRÉTA rendszert az aktuális információkkal kapcsolatban. Érdeklődni munkanapokon az intézmény vezetékes telefonszámán és email címén lehetséges.

Telefonszám: 06-88 560-685
e-mail: bsz@sednet.hu


Veszprém, 2020. március 15.


Horváth Szilárd
igazgató