Tisztelt Szülők!


A koronavírus járvány sajnos nem teszi lehetővé, hogy júniusban hagyományos módon köszönjünk el végzős diákjainktól, de reméljük, hogy augusztus végén pótolni tudjuk ezt. A ballagással kapcsolatban információt, a járványügyi helyzet és az aktuális rendeletek figyelembe vételével a KRÉTA rendszeren és honlapunkon keresztül juttatunk el Önökhöz a nyár során.

Szeretnénk azt is, hogy a gyerekek korábban végzett társaikhoz hasonlóan, az együtt töltött évek emlékeként ballagási fényképet is készíthessenek.

Ez a megszokott csoportkép formájában nem lehetséges, ezért egyéni képek készítésének és osztálykép (tabló) formátumban történő rendezésének lehetőségét ajánljuk fel. Ezzel kapcsolatban a legfontosabb tudnivalók a következők:


1. A gyerekek megbeszélt időpontban, alkalomhoz illő öltözékben, egyenként érkeznek az iskolába. A kijelölt helyen a fényképeket Kállay Tamás fényképész készíti el. Fontos, hogy mindenki a megbeszélt időpontban, pontosan érkezzen a csúszások elkerülése miatt (a személyre szóló időpontot osztályfőnökökön keresztül juttatjuk el).

Tervezett időpontok (három napra osztjuk el az osztályokat és a gyerekeket):
2020. május 22. (péntek)
2020. május 25. (hétfő)
2020. május 26. (kedd)

2. Megrendelés módja: A képek megtekintése és a megrendelés Kállay Tamás által készített linken keresztül történik. A gyerekek nevéhez rendelt megrendelőlapot kell kitölteni a megfelelő számokkal és darabszám megjelöléssel. A link elérhetőségét a KRÉTA rendszeren keresztül juttatjuk el Önökhöz (a linken Kállay Tamás elérhetősége is megtalálható lesz).

3. Fizetés módja: Személyesen a képek átvételekor az iskolában (várható időpont június harmadik hetében kijelölt napon).

4. Rendelhető képek és árak:
Egyéni képek

Osztálykép


Veszprém, 2020. május 13.

Horváth Szilárd
intézményvezető