Mert adni jó!


Korábban beszámoltunk már a „Legyen mindenkinek szép a karácsonya” címmel meghirdetett rajzpályázatról és az ott elért deákos sikerekről. A pályázatra érkezett közel 1000 alkotást - az ünnepélyes eredményhirdetést követően - a szervezők egyedül élő idős embereknek juttatták el. Így történt ez iskolánk diákjai által készített rajzok esetében is (közel 80 pályamunkát készítettek tanítványaink).

A minap egy levelet kapott Fuit Kata (4.c) kolléganőnk az egyik megajándékozottól. Változtatás nélkül közöljük a levelet.


Kedves Kata!

Tegnap nagyon kellemes meglepetés ért, amikor a 2. sz. Gondozási Központ karácsonyi csomagját bontogattam. A karácsonyi csemegék mellett volt egy lélekhez szóló jókívánság és egy kedves kis rajz és jókívánság az Ön tanítványától. Mivel közvetlenül Szováty Lujzának nem tudom megköszönni a küldeményét, kérem, hogy tolmácsolja köszönetemet a kislánynak.

Egyúttal kívánok Önnek és osztályának áldott, szép ünnepeket, szeretetben és békességben.


Köszönjük a jókívánságokat a Deák iskola közössége nevében.

Kívánunk Önnek boldog karácsonyt! Örülünk, hogy örömet szereztünk. Ez a kedves kis rajz, csak az Öné és egy kicsi gyermek lélekben is Önnel ünnepel idén karácsonykor.