Deák bál 2019.


Az idei évben is megszerveztük a „Deákért a Deákban” jótékonysági rendezvénysorozatunk keretében a Deák-bált. Az ünnepi díszbe öltöztetett tornateremben 156 vendég foglalt helyet a terített asztaloknál.

Az estet Horváth Szilárd igazgató úr és Simon Gyula Mátyás SZMV elnök köszöntője nyitotta meg. Az Arabesque Balett Stúdió színvonalas műsorát követően a Skorpió Party Service által készített és felszolgált vacsora várt a vendégekre.

Ezt követően tánc, beszélgetés, vidámság került a középpontba, melyet csak a tombolasorsolás szakított meg rövid időre. Érdemes volt szelvényt vásárolni, hiszen rengeteg értékes ajándék és felajánlás került kisorsolásra.

A rendezvény végén jó volt megállapítani, hogy az idei évben is remek hangulatú és eredményes rendezvényt tudhatunk magunk mögött.

Köszönjük mindenkinek, aki munkájával, felajánlásával, támogatásával és természetesen jelenlétével hozzájárult az esemény sikeréhez.

Reméljük, hogy jövőre újra találkozunk és ismét egy emlékezetes estet tudunk együtt tölteni – szülők, pedagógusok - a „Deákért a Deákban”.

Kállay Tamás képeinek segítségével egy kis visszatekintés az idei bálra.


Képek