Elkészült


Megújult mosdó


A Deák iskola közössége mindig képes volt arra, hogy kitűzött céljai elérése érdekében közösen lépjen fel. Rendezvények, események lebonyolítása, tárgyi fejlesztések megvalósítása érdekében számtalan alkalommal fogtunk már össze.

A közelmúltban a földszinten található egyik lánymosdó felújítását tűzte ki a közösség célként. A közel 35 éves helyiség minden tekintetben megérett már a teljes körű renoválásra. Az elképzelést tett követte és április közepén szerény ünnepség keretében átadásra került a felújított mosdó.

Az elmúlt hetekben szülők, gazdasági társaságok, vállalkozások, önkormányzati képviselők jóvoltából valósult meg a munka.

Köszönet mindazoknak, akiknek jóvoltából egy műszaki, esztétikai és higiéniai szempontból is a mai kor követelményeinek megfelelő mosdót vehettek birtokukba a deákos gyerekek.

Külön köszönjük Guzslován Gábor (szülő, Continental Automotive Hungary Kft.), Gyarmati Margit (szülő, bv. alezredes, büntetés-végrehajtási osztályvezető), Léber-Szántai Szilvia (szülő, Komfort Befektetési Kft.), Léber Attila (szülő, Komfort Befektetési Kft.), Molnár Zoltán (szülő, vállalkozó), Némethné Károlyi Jolán (önkormányzati képviselő), Takács László (szülő, önkormányzati képviselő), Simon Gyula Mátyás (SZMV elnök), Straub László (Deák iskola, karbantartó) és Szabó Attila (Deák iskola, karbantartó) segítségét és támogatását.

A hivatalos ceremónián az iskola vezetése megköszönte az elvégzett végzett munkát a meghívottaknak. A felújítás fázisait megörökítő felvételek után Kovács Áron 8.b osztályos tanulónk filmjét is megtekintették a jelenlévők, amelyben már egy teljesen megújult Deák iskola képe körvonalazódott.

A jelenlévők egyetértettek abban, hogy a megkezdett munkát folytatni szeretnék újabb felújítás keretében.


Képek