Eseménydús február


Programok


Február, bár csak 28 napos, mégis számos esemény, rendezvény időpontja. Az év második hónapjának első hétfői munkanapja szünet a Deákban, ami alkalmat ad egy kis feltöltődésre a következő hetek előtt.

Mik is várnak ránk ebben a hónapban?

A félévi értesítők kiosztása már megtörtént, február 8-án pedig félévzáró nevelőtestületi értekezlet keretében hivatalosan is lezárjuk a mögöttünk hagyott időszakot. Végzőseink továbbtanulási lapjai is kitöltésre kerülnek, vagyis minden nyolcadikos tanulónk benyújtja jelentkezési lapját az általa választott és vágyott középiskolába.

 Félévi szülői értekezletekre kerül sor február 12-én (kivételesen alsó és felső tagozatunk egy napon tartja). Másnap iskolánk iránt érdeklődő, leendő első osztályos gyerekeket és szüleiket várjuk II. Ovi-suli rendezvényünk keretében. Február 15-én rendezzük legjelentősebb szaktárgyi versenyünk, a Bem József megyei matematikaverseny ünnepélyes eredményhirdetését, majd a rá következő két napban farsangolunk. Pénteken a felső tagozatos diákjaink, míg szombaton az alsósok karneváloznak a Deákban.

Február 24-én a „Deákért a Deákban” jótékonysági bál kerül megrendezésre.

A felsorolt események mellett sport és szaktárgyi versenyek, szakmai munkaközösségi események, hangverseny is várja a deákosokat. Tehát valóban eseményekben és reméljük élményekben, sikerekben gazdag hetek előtt állunk.

Természetesen honlapunkon külön is beszámolunk egy-egy rendezvényünk előkészületeiről, megvalósulásáról.