Deákért a DeákbanTisztelt Szülők!Lassan közeledik hagyományos jótékonysági eseményünk időpontja. Szűk három hét múlva, február 24-én 18 órakor kezdetét veszi az idei Deák-bál (felhívásunk megtekinthető honlapunkon: Iskolánk - Idén történt – Deákért a Deákban hírre kattintva illetve az intézmény bejáratánál).

A jelentkezés az elmúlt hetekben folyamatosak zajlott és zajlik. Ugyanakkor az elmúlt évek tapasztalata alapján megállapítható, hogy a jelentkezés folyamata a határidő előtti napokban felgyorsul.

Ennek megfelelően szeretnénk jelezni, hogy a határidő 2018. február 9. (péntek), hamarosan lejár. Ezen időpontig jelentkezni az osztályfőnökökön keresztül, személyesen a titkárságon illetve a bsz@sednet.hu email címen lehet.

Bármilyen kérdés, kérés esetén kérjük, forduljanak a titkársághoz, a 88-560-685-ös telefonszámon.


Az elmúlt időszakban többször felmerült - az eseménnyel kapcsolatos – két kérdésre szeretnénk választ adni.

Ülésrend:
Az eseményen természetesen – az eddigieknek megfelelően – alakítjuk az ülésrendet, vagyis baráti társaságok, osztályközösségek azonos asztalnál kerülnek elhelyezésre. Kérjük, ha ezzel kapcsolatban egyéni igényük van, jelezzék email formátumban a fenti email címre.

Zene:
Az eseményen élő zene lesz, amelyet a Collins Zenekar biztosít az est során (Arany Timi az Ének iskolája, majd az X - Faktorban megismert énekesnő és zenekara).

Minden egyéb, az est lebonyolításával kapcsolatos információ a bált megelőző héten, honlapunkon megtekinthető lesz: időrend, ülésrend, asztalok elhelyezkedése.

Köszönjük, hogy támogatják iskolánkat és gyermekeik színvonalas ellátásának fejlesztését.Tisztelettel:

Simon Gyula Mátyás
SZMV elnöke
Horváth Szilárd
igazgató